♥Iklan Bersama Cik Dara♥

ALAHAI CIK FASHA SANDHA BINTI HASSAN

Monday, November 2, 2009


Hari nie Cik Dara nak lari topik skit..nak cita pasal sorang minah nie yang sakit mata Cik Dara tgk tiap kali Cik Dara buka tv tercinta Cik Dara..Cik Dara bukan lah benci cuma sakit mata jer..Cik Dara penah dgr cita dari kawan2 Cik Dara yang si Fasha nie dulu penah ****** ngan kawan2 kepada kawan Cik Dara..masa tu dia tk jadi artis lagi..entah betul@tidak tk tau la..sbb tkder bukti..cuma cakap pakai air liur jer..


Yang paling kelakarnya hal terbaru dia ngan si Qabil tu..yoyooo jer nak tunang or kawin apa sume..siap tunjuk cincin..entah2 cincin tu dia beli sendiri...mas putih tak mahal mana pun..even ada diamond pun tk mahal..ahakss..dah la mcm tu tetiba si Qabil wat statement kata taknak kawin pun ngan Fasha tu..sian pulak Cik Dara dgr..sakit ati mcm mana pun Cik Dara pompuan..sikit sebanyak terasa la jugak..wah!!!(dasyatnye Cik Dara)..



Si Qabil pun kalau dah taknak ckp jelah kat press "KAMI TAKDER JODOH" cukuplah..takyah la cita dia wat keputusan la, kawan2 dia cita mcm2 pasal Fasha la apa la nak wat per?malu la dia..mcm la si Qabil nie baik sgt..nyampah pulak ngan si Qabil nie..Cik Dara tak suka tgk orang laki pakai subang..ingat bagus ker pakai subang nie!!poyo jer..

Yang si Rizal lagi sorang dah elok ada bini comel taknak jaga elok-elok..ishh..nie lagi sorang..nak jugak cari kat luar..si Fasha pun sama dah tau si Rizal dah kawin tkyah la kacau lagi..ni tak cita bukan main.."WALAUPUN DAH KAWIN KITAORANG STILL KAWAN"..aiyooo...Cik Fasha takder maknanya laki n pompuan boleh kawan jer..tak wujud..berkawan pun pastu mesti ada skandal..lebih-lebih artis..nak pulak si laki loaded..rambang mata la..mana boleh lepas..ekonomi kan kureng skit skang nie..


Bila Cik Dara tgk si Nora Danish dalam SUMPAH BUNIAN comel sgt bila dia pakai tudung..dia kan kacuk siam..mau tak cantik..suka Cik Dara tgk..






20 comments:

waina on November 2, 2009 at 7:53 PM said...

sebenarnya kalau dah jadi artis tu...walau berjuta kali kata `x semua artis jahat...` tipu semata2.... diorang tu sama je semua...

dara♥♥♥teruna on November 2, 2009 at 10:37 PM said...

betul tu WAINA..lebih senang Cik Dara bleh kata dunia paling penuh hipokrit adalah dunia hiburan@artis..lebih byk hipokrit dari benar..

Ries Lee on November 2, 2009 at 10:58 PM said...

tak suka si fasha ni...
dah ler gedik...

pernah tgk tv bila dia ditanya yg dia nak jodoh yg mcm mane...
dia jawab yg dia nak yang setaraf dgn dia atau yg lebih tinggi taraf dari dia...(kalau tak silap bunyinya mcm tu...)
nampak materialistik kan?
kenapa tak kata 'biar tuhan yg tentukan saja'?

kalau tuhan tentukan jodoh dia dgn yg rendah tarafnya drpd dia mcm mane?
huhuhu...

dara♥♥♥teruna on November 2, 2009 at 11:27 PM said...

ooo RIES LEE..Cik Dara penah dgr about that..dia rasa dia punya taraf ala-ala Angelina Jolie la tu..dulu kalau tak silap Cik Dara penah dgr dia bgtau pakwe dia askar..baya dia gak..pastu senyap..kuar pulak kes Datuk S...kalau tak silap Datuk tu pun bercerai..sama situasi Nora Danish..

Wanie-san on November 3, 2009 at 12:51 AM said...

em..rase2nye fasha ni di kongkong mak die..mak die demand melampau..mak die penah ckp ciri2 lelaki yg nak jadi menantu die dlm CERITA ARTIS MALASIA(CAM)..

dara♥♥♥teruna on November 3, 2009 at 12:58 AM said...

betul tu..Cik Dara tgk time CAM FASHA tu..nyampah tul cara dia cakap..argghhh..trus cik dara tukar channel..

nursarah87 on November 3, 2009 at 1:17 AM said...

nak tumpang nyampah kat fasha tu bleh?..hehe

chokio_nia on November 3, 2009 at 2:40 AM said...

haha..ktorg sume dok panggil die fasha sendat...pakai baju nak sendat je..heh

ekopelancongan on November 3, 2009 at 2:03 PM said...

salam kembara cek dara..

owang jantan mcm kitowang ni..

artis pompuan lagik gedik lagik beh..

guwo je..

ngee..

dara♥♥♥teruna on November 3, 2009 at 3:28 PM said...

NURSARAH87..tak payah tumpang, Cik Dara alu-alukan jer..terbuka untuk sesapa jer..ahaks...

dara♥♥♥teruna on November 3, 2009 at 3:29 PM said...

AIN..Cik Dara tak panggil Fasha Sendat..Cik Dara panggil Pasha S*****!kejamnya Cik Dara..

dara♥♥♥teruna on November 3, 2009 at 3:32 PM said...

EKOPELANCONGAN..hah?biasalah kalau lagi gedik lagi beh..pastu ajak gedik2 kat tempat lain..Cik Dara lagi rimas tgk pompuan gedik..skit2 dahla..

BUBuu on November 3, 2009 at 9:19 PM said...

haha! cik dara,
dlu pnah lecturer photography bubuu ckp
dlm byk2 model dia pnah shoot, fasha dia pling x suke.
dia pgil 'fasha busuk'
hoho!! ;p

dara♥♥♥teruna on November 3, 2009 at 10:28 PM said...

BUBUU...yer ker Bubuu..mesti busuk sesangat kan dia tu..lagi pa lecturer u kata?ada tak minah tu ngorat dia?ahaks..

deeja on November 4, 2009 at 7:01 PM said...

hihi...cik dara kalau jadi putri bunaian ..pun cun jugakk

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 11:43 PM said...

fuyooo..mungkin la..nak gak cik dara jadi putri bunian..come lote mcm nora danish, DEEJA..sapa tknk..Cik Dara ketinggian jer sama ngan Nora Danish..muka tk pun..

Diden is here on November 9, 2009 at 2:37 PM said...

Lawanya nora danis pakai tudung, perh... npala kawin awal sgt huhu.... kalola dia pkai tdung slalu cam ni conform ak owng ptama pikat dia ahahak....


__________________________________________________

My Blog Here

dara♥♥♥teruna on November 9, 2009 at 3:32 PM said...

DIDEN..klu Cik Dara laki pun Cik Dara ngorat dia..comel kan dia pakai tudung..Cik Dara suka tgk dia pakai tudung..terserlah ciri ibu dalam diri dia..

Diden is here on November 9, 2009 at 11:13 PM said...

kalo ak pkai tudung habis smua lari laaa...

dara♥♥♥teruna on November 11, 2009 at 5:39 PM said...

DIDEN..kalau u pakai tudung, confirm Cik Dara kata hensemnya dia..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada