♥Iklan Bersama Cik Dara♥

8 PERKARA BUKTI PEREMPUAN ITU RUMIT

Saturday, November 7, 2009


*Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu cuba "mengorat" dia..Sebaliknya jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong..*

* Jika kamu berpakaian segak, dia fikir kamu cuba untuk menggoda perempuan lain..Sebaliknya jika tidak dia akan kata kamu kekampungan..*

*Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu tak pernah dengar cakap dia..Sebaliknya jika kamu berdiam diri, dia kata kamu dah bosan dengan dia..*

*Jika kamu lebih pintar dari dia, dia akan cari "point" untuk jatuhkan kamu..Sebaliknya jika dia yang lebih pintar, dia kata "eh!nak melawan pula"..*


*Jika kamu share masalah dengan dia, dia akan dengar tapi dalam hati "tu masalah kamu"..Sebaliknya jika tidak, dia tuduh kamu merahsiakan sesuatu daripadanya..*

*Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti tidak memahami..Sebaliknya jika dia cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat..*

*Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai dan di cop sebagai lelaki penipu..Sebaliknya jika dia ynag ingkari janjinya, dia akan beri 1001 alasan untuk "cover"..*

*Jika kamu menyakitinya, kamu dianggap kejam dan dayus..Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar untuk dijaga hati..*



38 comments:

ekopelancongan on November 8, 2009 at 1:31 AM said...

salam kembara..

memang rumit lagi kalo dia jadik room mate..

ngee..

kuyie on November 8, 2009 at 2:01 AM said...

adusss~ terima seadanya je la kn kalo cmgitu....

azlin ilman on November 8, 2009 at 2:55 AM said...

masing2 ada kelebihan dan kekurangan.

:)

DarK_sHadow™ on November 8, 2009 at 6:31 AM said...

btul2...skong 101%...haha..termasuk la cik dara kan

Ieda the Rainbow Princess on November 8, 2009 at 3:22 PM said...

Salam..Saling memahami & bertolak-ansur tu lh yg paling penting..Tp apa yg lebih penting lg adalah kerjaaaaaaasama!Hihi..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 3:27 PM said...

EKO..kalu jdi room mate parah la jawapnya..dlm kwn talam 2 muka mcm tu..Eko jawap sendiri la..Cik Dara penah ada kwn mcm nie..last Cik Dara blah jer dari kwn ngan dia..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 3:28 PM said...

KUYIE..baguslah kalu kta bersedia untuk terima seadanya..kan senang mcm tu..benda boleh diubah..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 3:29 PM said...

AZLIN..Betul masing2 ada kelemahan dan kekurangan..bukan teruk mana pun..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 3:30 PM said...

DARK SHADOW..u rasa Cik Dara pun mcm tu ker?maybe la..Cik Dara kan pompuan gak..sekali la tu..DARK SHADOW pun apa kurangnya..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 3:32 PM said...

CIK IEDA..mcm wonderpets plak...apa yg penting KERJASAMA...saling tolak ansur dan memahami la yg teramat penting..tambah dengan keikhlasan..

chokio_nia on November 8, 2009 at 6:20 PM said...

errrmmm..telan air liur lah bace ne..huhu

Ries Lee on November 8, 2009 at 6:26 PM said...

ada betul jugak tu....

.ib. on November 8, 2009 at 7:01 PM said...

hehe.... larikkkk~~~

DarK_sHadow™ on November 8, 2009 at 7:51 PM said...

ellloooo....dark shadow laki okey...apa la..

DarK_sHadow™ on November 8, 2009 at 10:04 PM said...

cik dara...tlg bleh x????cik dara pandai la cri2 info nie..nk mnta tlong

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 11:36 PM said...

AIN..tkyah telan air liur..kang trcekik..biasalah Cik Dara pun pompuan..Cik Dara penah guna sikap2 mcm nie masa Cik Dara hot kat sorang mamat yg tk paham2 Cik Dara tknk dia..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 11:37 PM said...

RIES LEE..bukan ada betul tapi memang betul..mcm tu jugak rumit nk paham laki..rumit juga la nk paham pompuan nie..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 11:37 PM said...

IB..napa nk lariikkk..sedih Cik Dara dgr..cool k..

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 11:40 PM said...

Ala DARK SHADOW..laki pun apa kurangnya..lebih kurang jer mcm kat atas tu..ahakssss...

dara♥♥♥teruna on November 8, 2009 at 11:42 PM said...

yer DARK SHADOW nak minta Cik Dara cari info pasal apa?

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 5:11 AM said...

nope...pompuan je yg mcm atas 2 kan..btul x kwn2

rizwan's sweetheart on November 9, 2009 at 10:24 AM said...

aduhai pompuan.... kenapalah berperangai macam ni?

dara♥♥♥teruna on November 9, 2009 at 3:27 PM said...

ar..yela DARK SHADOW..pompuan jer yg mcm kat atas tu..laki "baik" jer..

dara♥♥♥teruna on November 9, 2009 at 3:28 PM said...

FDA..biasa la tu..sume manusia ada kelebihan @ kelemahan..kita kan manusia biasa yg tk lepas wat silap..

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 3:57 PM said...

thu xpe..xthu tnye k..haha..ngaku pun cik dara nie..bgus2 ada pningkatan

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 3:58 PM said...

thu xpe..xthu tnye k..haha..ngaku pun cik dara nie..bgus2 ada pningkatan

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 3:58 PM said...

thu xpe..xthu tnye k..haha..ngaku pun cik dara nie..bgus2 ada pningkatan

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 3:58 PM said...

thu xpe..xthu tnye k..haha..ngaku pun cik dara nie..bgus2 ada pningkatan

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 3:58 PM said...

thu xpe..xthu tnye k..haha..ngaku pun cik dara nie..bgus2 ada pningkatan

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 3:59 PM said...
This comment has been removed by the author.
dara♥♥♥teruna on November 9, 2009 at 4:07 PM said...

DARK SHADOW apsal sampai 6 komen ayat sama nie?demam ker!!!

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 5:04 PM said...

internet wt hal la cik dara..maaf la ekk

dara♥♥♥teruna on November 9, 2009 at 5:37 PM said...

ooo....tkper..biasa la..pkai celcom broadband ker?

DarK_sHadow™ on November 9, 2009 at 6:13 PM said...

xla..kat office nie..skrg nie musim hujan la..2 yg demam 2..

dara♥♥♥teruna on November 9, 2009 at 10:20 PM said...

ooo...kat office ek..ingat pakai celcom broadband..

DarK_sHadow™ on November 10, 2009 at 12:45 AM said...

emmm..cik dra pkai celcom ekk

mello on November 12, 2009 at 6:58 AM said...

"gadisku" tidak memiliki 8 kerumitan terbabit.. Alhamdulillah..

dara♥♥♥teruna on November 12, 2009 at 4:06 PM said...

MELLO..its gud for u...wish u happy always k..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada