♥Iklan Bersama Cik Dara♥

KENALI CARA LELAKI KENCING

Tuesday, November 3, 2009


Lelaki normal : Masuk ke toilet, sekiranya penuh, keluar dan kencing di balik pokok.

Lelaki rempit : Selalu ikut member member nya ke toilet walaupun dia tidak nak buang air kecil.

Lelaki juling : Curi2 pandang lelaki di sebelahnya ketika sedang kencing.

Lelaki pemalu : Jika merasa di lihat di intai oleh orang lain, air kencingnya tidak keluar,
tapi pura2 kencing, kemudian keluar dan kembali lagi kemudian untuk kencing sesi kedua.

Lelaki suka berangan : Membuka seluar dalam dan lalu kencing di atas seluar sendiri.

Lelaki effisien : Meskipun terasa nak kencing, tapi ditahan dulu sampai masa untuk
buang air besar, baru kemudian melakukan keduanya dalam satu waktu. Sungguh effisien.

Lelaki pemabuk : Suka kencing atas kaki sendiri.

Lelaki palsu : Kencing di toilet wanita!

Lelaki cover : Pakai seluar yang abis dikencinginya.

Lelaki serabai : Pakai seluar yang dikencinginya dulu tapi di cium dulu seluar dalamnya
kot kot sudah bertukar bau durian.

Lelaki kreatif : Kalau kencing kakinya diangkat satu…

Lelaki rambu : Suka kencing jiran tetangga

Lelaki funky : Kencing di tempat public.

Lelaki sial : Selalu kencing kawan kawannya

Lelaki kaki enjoy : Kencing sambil mengeluarkan bunyi bunyi ghairah

Lelaki jimat masa : Cuma buka zip, keluarkan anu dia pastu terus pancutt

Lelaki moody : Biasanya pakai pampers

Lelaki kurang ajar : Kencing dan di ikuti dengan kentut.

Lelaki buta huruf : Kencing di toilet yang di letakkan sign ROSAK atau Tandas Sedang Di Bersihkan.

Lelaki hiphop : Kencing sambil kejang2 breakdance

Lelaki pembenci : Kencing dah ludah kencing sendiri

Lelaki ramah : Suka ajak orang sebelah bersembang sambil kencing, tak kira sapa kat sebelah dia.

Lelaki percaya diri : Selepas kencing, anunya dibawa berjalan jalan ke sinki.

Lelaki pelupa : Selepas kencing, keluar toilet, terburu buru masuk balik sebab ada beberapa titis lagi air kencing yang tertinggal.

Lelaki dermawan : Kencing tak keluar tapi tetap bayar 20 sen.




43 comments:

chotz on November 4, 2009 at 12:09 AM said...

suka suki hang jek ye cik dara...

aku yang laki ni pon xtau adanya berbagai kaedah kencing..

hahahahha

Ries Lee on November 4, 2009 at 12:28 AM said...

memandai2 jek...
hehe...

.ib. on November 4, 2009 at 12:59 AM said...

jimat mase...? lol~~~!!

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 1:14 AM said...

Cik Dara suka gila tgk reaksi laki bila ada entry mcm nie..kelajar gila CHOTZ..jgn marah ya..Cik Dara lawak jer..ahaksss.nampaknya Cik Dara lebih kenal laki dari CHOTZ..ahakssssss..yuuuhhhhuuuuuu

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 1:20 AM said...

RIES LEE..mana ada mandai..betul apa!!hahaaaahaha..

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 1:24 AM said...

jimat masa tu selalu sgt Cik Dara jumoa IB..gi mana2 mesti ternampak laki cmne..selamba badak jer..mentang2 berdiri jer..tkyah duduk..isshh..

chokio_nia on November 4, 2009 at 2:29 AM said...

haha..taleh blah laki juling tu..die bukan curi2 ah..da memang leh nmpk..haha

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 4:11 PM said...

itulah..AIN..kan juling..dia tk tgk tapi dah juling..orang akan anggap dia tgk...

ekopelancongan on November 4, 2009 at 5:27 PM said...

kalo kencing tido plak cek dara?

ngee..

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 5:46 PM said...

Kencing Tdo tu bermakna cukup pemalas nak ke toilet..tak senonoh tul..Eko, u nie mesti suke kencing time tdo.

Nurimo on November 4, 2009 at 6:00 PM said...

Lelaki beriman kecing,sebelum masuk tandas dia baca doa,dan kepala dia tutup,sebab masa dia kecing kalau tak tutup kepala, syaitan akan cucuk kepala dia tu supaya iman jadi kurang,

Biasanya pintu tandas wanita dan lelaki sebelah menyebelah je.Tak caYa tengok kat pasaraya.Lelaki biasa je,sambil nak masuk tandas dia,dia jeling juga tandas wanita...mana tahu ko..ko tersilau sekurang2nya nampak paha2 putih pun cukup dah.

Beringat masa cik dara masuk tandas tu....he...he...

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 6:25 PM said...

Nurimo..takat nie Alhamdullilah Cik Dara tkpenah lagi gi tandas awam untuk kencing..nasib pundi kencing Cik Dara kuat..sbb Cik Dara tk suka kencing kat tandas awam..tk selesa..klu gi mana2 pun pundi Cik Dara tak penah meragam nk ke toilet..

dara♥♥♥teruna on November 4, 2009 at 6:27 PM said...

Cik Dara pun pelik apsal orang wat tandas sebelah2 sampai lelaki laku pun boleh nampak?haiyoooo..lalu kat toilet laki mesti bau kuat..nyampah tul..sian cleaner yang cuci tandas2 awam nie..

DarK_sHadow™ on November 4, 2009 at 10:28 PM said...

btul ke nie cik dara????mst blaja sains tingkatan 3 bnyak sgt kan...dh khatam bku sains brapa kali???berbagai2 jenis cara kencing ekk

rAy jR...@...Aliff on November 4, 2009 at 11:41 PM said...

hahaa...bgus2..ilmiah nie..haha...


tpi kn...klw aku kncing la, aku kncing sambil baring..cmne tue..?...hahahaa

dara♥♥♥teruna on November 5, 2009 at 12:25 AM said...

DARK SHADOW.. betul la..nak tipu wat per..Cik Dara suka bab2 nie..ahaks..staakt nie Cik Dara tk khatam buku sains..tk diajarnya benda nie..berbagai2..

dara♥♥♥teruna on November 5, 2009 at 12:26 AM said...

RAY@ALIFF..bgus ker?lega Cik Dara dgr..kencing sambil baring maknanya sama jer ngan kencing jimat masa..pemalas nak ker toilet seolah kencing dia wangi..main simbah merata jer..

DarK_sHadow™ on November 5, 2009 at 6:20 AM said...

i mean..cik dara or cik teruna??spa yg ajar???ajar aku skali bley x??hahha...

Nurimo on November 5, 2009 at 2:26 PM said...

Masa perjalan jauh....
Paling istimewa orang lelaki dia mudah kalau nak kecing tepi semak pun boleh,bukan ziz terus jalan.

Wanita susah sikit,kena cari tandas lah,takut semut gigit lah.Mana tengah bukit ada tandas.

Sebab tu,wanita senang kena penyakit sebab tahan kecing,cik Dara jangan amal cara awak tahan kecing tu....bahaya kesihatan

dara♥♥♥teruna on November 5, 2009 at 4:56 PM said...

of coz la Cik Dara..Cik Dara pompuan mlayu terakhir tau!ahakss..tk payah ajar..orang laki automatik wat cmtu..pasal tu entry nie nama KENALI CARA LAKI KENCING...

dara♥♥♥teruna on November 5, 2009 at 5:02 PM said...

NURIMO..Cik Dara tk penah tahan klu nk kencing sbb gi mana2 Cik Dara jarang rasa nk kencing seolah pundi Cik Dara tau tuan dia tk suka kencing kat tandas awam..Cik Dara pun tau tahan kencing bleh jadi batu karang tapi mcm Cik Dara kata tk penah lagi meragam nk ke toilet awam..

DarK_sHadow™ on November 5, 2009 at 5:47 PM said...

bgus la cik dara nie...psal laki pun take care jgk kan..nk kta dh kwin xmgkin kot sbb pggil cik n dara kn..tp pasal laki kencing jgk yg nk jdi kan tjuk...bgus2

dara♥♥♥teruna on November 5, 2009 at 6:03 PM said...

Bgus ker DARK SHADOW..Cik Dara suka pelbagaikan entry blog Cik Dara..sekali sekala cita hal laki..best per..nama pun DARA@TERUNA..Cik Dara single mingle lagi..ahaksss...

DarK_sHadow™ on November 5, 2009 at 10:42 PM said...
This comment has been removed by the author.
DarK_sHadow™ on November 5, 2009 at 10:42 PM said...
This comment has been removed by the author.
dara♥♥♥teruna on November 5, 2009 at 11:11 PM said...

DARK SHADOW..muda tk muda sgt..26 thn dah..lagi 1 bulan lebih jer Cik Dara nak masuk 27..dah patut jadi mak budak..tpi nk wat cmner calon tkder lagi nk kawin..klu ada sume entry2 Cik Dara cuba..haha..

DarK_sHadow™ on November 5, 2009 at 11:19 PM said...

owh..cik dara dh penah surf blog DS ekk...tpu la single dh 26..

dara♥♥♥teruna on November 12, 2009 at 4:03 PM said...

DARK SHADOW..wat per nak tipu..Cik Dara mmmg single wat masa nie..

DarK_sHadow™ on November 12, 2009 at 5:37 PM said...

ok..tpu ekkk..ala nnt ada jodoh ada la 2

dara♥♥♥teruna on November 14, 2009 at 5:23 PM said...

DARK..Cik Dara tk tipu..cik dara nie dh 1 year single balik..skang nie masih mencari2 Mr.Teruna..

DarK_sHadow™ on November 14, 2009 at 5:55 PM said...

owh tgh mencari ekkk...apa spek2 Mr.Teruna yg cik dara nk???

dara♥♥♥teruna on November 14, 2009 at 11:22 PM said...

yang Cik Dara nak klu boleh yang kerja la..tk hensem sgt pun tkper..asal sedap mata memandang n tau bawak diri..boleh jaga hati n perasaan pompuan..yg paling penting jgn la panas baran pasal cik dara pantang org panas baran..cik dara boleh jadi Fire Lady..berapi jer kang..

DarK_sHadow™ on November 15, 2009 at 11:39 AM said...

owh...not bad...pah2 cik dra nk cri kat mana laki2 mcm 2??

dara♥♥♥teruna on November 15, 2009 at 4:08 PM said...

ntah..cik dara tk penah decide nk cari kat mana..cik dara cari jer..haha..

DarK_sHadow™ on November 15, 2009 at 7:46 PM said...

cik dara nk cri org mna???owh main tgkap je la nie...cik dara pun panas baran jgk ekkk

dara♥♥♥teruna on November 15, 2009 at 11:30 PM said...

Cik Dara org utara..Cik Dara bukan panas baran tapi cik dara boleh jadi baran klu org baran ngan cik dara..kira cik dara bukan la pompuan klu laki baran ngAN cik dara, Cik Dara diam jer..

lin on May 20, 2010 at 10:48 AM said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Anonymous said...

http://richardhedgecock.com/node/13413

Anonymous said...

[url=http://loans.legitpaydayloansonline1.com]payday loans[/url] Stype Payday Loans Online Flallododebag http://loans.legitpaydayloansonline1.com/ Fundpopog The situation only gets more complicated them indebted can money is needed and where it will be used for..

Lan said...

Anak dara kencing memang takde munyik tapi bila dah kawin esp makcik2 kencing kuat bunyiknya berdebak debak macam nak pecah simen...ngapa bunyik kuat macam hose air kat luar rumah?

Anonymous said...

The bеlt performs to tightеn your muѕсles by cοntracting thеm, and then relахing
them, and then reреating the motiоn, and it tаrgеts all the muѕcle tissues in your abdominal seсtiοn.


my ρage; Flex Belt Reviews

Anonymous said...

I believe there is a correlation amongst this trend
and the elevated interest in entertainment news.

Feel free to visit my homepage Flex belt reviews

Anonymous said...

They usually retail for $200, and the gel pads needed for
their use is sold at $15 a piece.

Also visit my web blog flex belt reviews

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada