♥Iklan Bersama Cik Dara♥

POMPUAN ZAMAN SEKARANG MURAH?

Friday, October 9, 2009


Cik Dara terkejut sangat dengan kaum Cik Dara zaman sekarang..Cik Dara ada la buka 1 laman web sosial nie..TAGGED..yang buat Cik Dara terkejut ialah pompuan nie boleh 'jual' permata berharga dia kat sesapa jer..bukan jual dengan wang..kalau pompuan nie seksi ker tk kisah la..tapi yg wat Cik Dara kecewa pompuan nie bertudung..nampak ayu sgt..orang utara..26 thn..sebaya Cik Dara pula tu.. Cik Dara ingat kaum Teruna jer suka wat mcm tu..nie tk pompuan nie lagi dasyat.tertera no phone..tk kisah ler suami org ker, bujang ker, asal "line clear" katanya...Dia punya tagline pulak "F***** N**** Is Dahagakan Seks.."!!Fuh!!!Cik Dara bukan main teka jer tapi nie mmg dari page pompuan tu..Napa la kaum Cik Dara wat mcm tu..Cik Dara skit sebanyak mmg kecewa gak..Cik Dara tk la kata Cik Dara nie sempurna sgt..Sedih pun ada kekadang..Napa la bleh jadi mcm tu..Cik Dara tk leh hukum dia..itu antara dia dengan Allah..hanya dia yang tau apa dia wat..so lebih baik dia sendiri yg jawap..

Nauzubillah....

19 comments:

Nurimo on October 9, 2009 at 10:16 AM said...

Murah-murah juga,kalau temegandung susah.Nak binti anak sapa eek....kalau jadi macam harta wakaf.Maaf kasar sikit.

"Awak di baju buruk awak,
Gantungkanlah hampaikanlah
Awak di laku buruk awak
Tanggungkanlah,rasaikanlah"

Encik Jurassic on October 9, 2009 at 2:27 PM said...

woh?
siap ade no tepon ag?
gile teruk2..

dara♥♥♥teruna on October 9, 2009 at 3:54 PM said...

betul tu NURIMO..cik dara sendiri pun tk sangka..ish......

dara♥♥♥teruna on October 9, 2009 at 3:55 PM said...

Encik Jurassic, yer siap ada no fon...2 number lagi...katanya anytime..call jer..Aduh!!!sedihnya...

ezany on October 9, 2009 at 4:42 PM said...

erk.. biar btul.. tp kdg2 mungkin juga ade org dengki kat bdk tu.. pastu letak buat akaun palsu.. letak gambar ngan no fon bdk tu..

dara♥♥♥teruna on October 9, 2009 at 4:46 PM said...

tk sure la pasal tu..apa kata ezany try kol tgk betul ker tk org tu...

Mrs Azuhaizat on October 9, 2009 at 4:59 PM said...

akak mmg tak berkenan langusng dengan Tagged tu, ntah apa-apa..dah jadi mcm tempat utk sexual-trade pulak..rasa menyesal sgt pi buka akaun. Skrg klu ada email dr tagged mmg akak terus delete tak berminat nak tengok..

dara♥♥♥teruna on October 9, 2009 at 5:18 PM said...

yer ke kak azu...cik dara pun ader akaun tagged tapi kekadang jer bukak..wat masa nie cik dara tkder lagi dpt yg sexual-trade..tktau akan dtg cmner..tah pa2 la diorang nie..

dara♥♥♥teruna on October 9, 2009 at 5:20 PM said...

EZANY,cik dara ada pompuan tu punya tagged..mana tau ezany nk tgk..cik dara bleh kasi profile name dia..

izzati on October 11, 2009 at 2:49 AM said...

uh tagged memang teruk...
entah saye xde account untuk itu tapi dari tgk mmbr pnye laman sesawang ni,ceh memang ke arah yang x baik siap matching2 partner lgi.
untuk sigadis tuh memang saja nk gadai body kot.simpang malaikat 44.

eh dara apa kata u nasihatkan die.

dara♥♥♥teruna on October 11, 2009 at 4:52 PM said...

Izzati, Tagged tu sebenarnya sama mcm facebook, myspace apa sume..tapi yg buat tagged nampak teruk ialah org yg guna tagged tu..so tagged pun diburukkan..puncanya org2 nie la kan..hish.. apa la..pompuan ti maybe dia suka life mcm tu tapi yg cik dara sedih pasal dia letak pic dia bertudung..

tue diak..! on October 14, 2009 at 11:27 PM said...

wow.. panas tul.. dasyat2

dara♥♥♥teruna on October 15, 2009 at 12:07 AM said...

panas ker Tue?panas la best..hot!!!!!hurmmmm

ezany on October 15, 2009 at 3:07 PM said...

erk.. xpe la.. nnt sy lak yg call.. ekeke..

dara♥♥♥teruna on October 19, 2009 at 12:50 AM said...

nak bleh jer...

Muhammad Ariff on December 4, 2009 at 9:44 PM said...

ish2..
dunia akhir zaman..

dara♥♥♥teruna on December 5, 2009 at 12:12 AM said...

Mungkin benar Ariff..hanya Allah yang tau..

ery sweetie on December 6, 2009 at 5:09 PM said...

semudah tu die nak bg? memalukan~..kawen la..dptkan yg halal..byk pahalenye

dara♥♥♥teruna on December 7, 2009 at 12:07 AM said...

ERY..Cik Dara pun tk sure napa dia open sgt cmtu..empunya badan yg tau..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada